CORIO WORKS UITZENDEN BV

Welkom bij P-Services

p-services

Welkom bij P-Services


Gefeliciteerd met uw (nieuwe) baan!

Op deze website krijgt u uitgebreid uitgelegd met wie u te maken krijgt in uw werksituatie. Bovendien vragen wij u om aandachtig onze belangrijke informatie door te nemen. Zo komt u als u aan het werk bent, niet voor verrassingen te staan.

Persoonlijke portal

Wanneer u gaat werken via P-services dan gaat u ook gebruikmaken van uw persoonlijke portal. In die beveiligde, online omgeving vindt u al uw persoonlijke documenten met betrekking tot uw dienstverband. Denk aan uw arbeidsovereenkomst, uw gewerkte uren, declaraties, loonstroken, jaaropgaaf etc.Raadpleeg regelmatig mijnp-services.nl!
Wij willen u niet meteen overstelpen met teveel aan informatie. Op deze website, mijnp-services.nl, heeft u altijd en overal toegang tot alles wat met werken via P-services te maken heeft. Wij informeren u op de Home altijd in de vorm van Berichten over belangrijke zaken, bijvoorbeeld wanneer uw salaris wordt overgemaakt. Kijkt u dus vooral regelmatig op deze website, zo blijft u snel en gemakkelijk op de hoogte van waar u als medewerker op kunt rekenen.

Adres

Sourethweg 1
6422PC Heerlen 

Bedrijfsgegevens

KvK: 72488417
IBAN: NL76ABNA0548768641

Corio Works Social Media