CORIO WORKS UITZENDEN BV

Uitzenden

Uitzenden


Flexwerkers op uitzendbasis is op korte termijn beschikken over goed en flexibel personeel. Uitzenden is de meest flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. Uitzenden wordt gekenmerkt door maximale flexibiliteit voor u en voor onze medewerker, doordat de arbeidsovereenkomst te allen tijde beëindigd kan worden. Met name in vakantieperioden, bij ziekte van vast personeel of een fluctuerende productie, is de behoefte aan tijdelijk personeel groot. Het inlenen van flexkrachten op uitzendbasis brengt een aantal voordelen voor u met zich mee. Flexibiliteit, kostenbesparing, gemak en het vermijden van risico’s.
Als werkgever kunt u naar eigen inzicht over de diensten van de flexwerker beschikken; wanneer en hoe lang u deze nodig heeft. U betaalt een vast uurtarief.
Corio Works zorgt voor de loonbetaling en de afdracht van loonbelasting en sociale premies. Eenvoudig en overzichtelijk!
Corio Works is gespecialiseerd in personeel in de sectoren Bouw, Techniek, Transport en het Groen (Lbo/Mbo-niveau) personeel.


Adres

Rumpenerstraat 62
6443 CG Brunssum

Bedrijfsgegevens

KvK: 72488417
IBAN: NL76ABNA0548768641